UPSR saya... (ohh,sudah lama lepas :D )

Assalamualaikum (!)
Boring sungguh harini . Hmm . Mimi tak tahu nak buat apa .
Dah edit blog ni , alang-alang post je lah entry . Boleh jugak hilangkan kebosanang yang bersarang ni .
(Cewahh . ayat tak tahan ><)

Bila mimi tengah boring , mimi suka bongkar profile mimi sendiri or kawan mimi .
Tak tahu lah apa yang specialnya . Tapi tabiat mimi memang macam tu bile
boring bukak fb . Biasanya orang 
MOP TIMELINE
 Tapi mimi ni unik sikit **ok,sila muntah sekarang

Sedang mimi membongkar profile sendiri , mimi terjumpa gambar ni

 
 
 Bila tengok gambar ni mesti rasa macam nak tergelak . tak tahulah nape . hahaha
ok , teringat pulak masa mimi amik result UPSR tahun lepas . NGEE~
Mimi tak pandai macam kawan2 mimi, dapat 4A1B je .   
 Tarikh Keramat , 17 November 2011 , Khamis .

7.00 pagi , dengan penuh gembiranya melangkah ke sekolah . hehehe . Naik ke kelas ,
mimi terus tanya kawan mimi , 

weyh , result keluar pukul berapa ?
 Diorang jawab pukul 10 . 30
Lepas tu , kitorang tak sembang pasal UPSR dah . Kitorang pikir main je . MAIN MAIN MAIN .
hahaha . Kitorang tak nak nervous . Tak best lah kalau nervous , kan ?? Result keluar lambat lagi . Happy-happy lah dulu , kan?? =)

10 a.m : Rest time . Kitorang pergi kantin . er.. kantin ?? actually , kitorang tak makan -,- 
yela , dalam kepala otak ingat main je . tambah pulak Fatin Aliya bawak Canon .
Playing playing..Snapping snapping.. ^^

     
Posing Maut . Me ??? Minah yang peace2 berbagai tuhh . haha . (pakai jam wane merah )

 Masa ni , debarannya makin terasa... **ayat sastera -,-
Hahaha , tapi memang betul pon . mase ni kitorang makin nervous . Tepat jam 10 :30 ,
kitorang pergi dewan terbuka . Tapi kitorang sembang2 lah . nyanyi lagulah . Ingat lagi , kitorang nyanyi lagu Beatiful Target- B1A4 
Tahu tak lagu tu ?? tak tahu pi terjun banggunan KLCC .=P
Ehh.. jangan buat betul2 . Joke je . hehehe...

Cantikkan gambar ni ?? Macam dalam majalah Italian Vogue America's Next Top Model . hahaha **ok, merapu . Nice pic btw . Big clap to Fatin Aliya **clap clap
Ni kawan mimi , Syafiqah . Dia comel =)

 

3 AINA ! ehh.. sorry silap . -,- 3 Aina with 1 Zetty **Zetty , awat hang tersesat kat situ ? :p
 
 
Ha.. Ni baru 3 Aina !  Aina Shu Shu , Aina Hud Hud and Aina Nana . hahaha .
Err.. Zetty , hang tetap nak menyibuk dengan tangan hang tu , kan ?? haha :D

Ok , kitorang dah duduk dalam dewan terbuka mengikut kelas masing2 . hehe kami 6 Kreatif =D
Dalam dewan , kitorang snapping lagi ! hahaha

 
The Boys **6 Kreatif ^_^


 
Ni Fahmi . Budak Paling Becok , Nakal , Lawyer Buruk , Bising . Banyak sakit hati jugak lah dengan die ni . hahaha , tapi , tanpa kehadiran dia , sunyilah 6 K **Ayat sastera lagi =..=
Finally , result diumukan . hmp , 12 orang je dapat 5A . sasaran 30 orang dapat 5A tak tercapai ='(
Tapi , paperpon tahniah korang yang dapat 5A

1)Izzham
2)Fahmi
3)Aiman Hamizan (MJ)
4)Adlin
5)Aina Huda
6)Aina nadhirah
7)Zetty Ilham
8)Nurin Damia
9)Umairah
10)Sajidah
11)Nasreen Ghani
12)Hafizatul Afaf

Ok, that's all . Babai korang !! ^^ 

Thank You For Reading My Entry. Like If U Like It. Do Leave u'r Comment^^

0 Kanak-kanak Riang:

Post a Comment